L’hostal

L’hostal Sa Malica

L’hostal Sa Malica és un negoci familiar que neix l’any 2013 de la mà de tres germans: en Vadó, la Berta i en Pau.  Amplia l’oferta gastronòmica que ofereix el restaurant oferint allotjament als seus clients amb unes habitacions acollidores, amb vistes al mar i on la gent pugui gaudir de la calma i la bellesa de la mar Mediterrània.

Ubicat a la vila de Blanes, just davant de Sa Palomera, roca emblemàtica considerada el Pòrtic de la Costa Brava, trobem aquest petit hostal amb encant situat al barri de S’Auguer.

Es tracta d’un antic barri de pescadors on anys enrere hi havia hagut unes drassanes on es construïen els vaixells de pesca. Les barcasses eren estirades per bous i es pescava amb garbitanes. Encara ara, just a la platja del davant, es conserven algunes barquetes de pescadors.

És al bell mig de la badia de Blanes, a cinc minuts del centre històric, entre el castell de Sant Joan i la desembocadura de la Tordera. Des de la seva ubicació es poden realitzar un munt d´activitats de tota mena: per als amants de la natura, de l’esport, de la cultura i de l’oci.

Un hostal que t’espera just a l’entrada de la Costa Brava…