Entorn

Blanes està considerada la primera vila de la Costa Brava. Just a la roca de Sa Palomera és on s’inicia aquesta costa d’aigües cristal·lines amb platges i cales de gran atractiu paisatgístic i turístic. És el punt geogràfic que es coneix com a Pòrtic de la Costa Brava.

Amb el clima mediterrani i la bellesa del seu entorn, es considera un lloc ideal on passar les vacances, practicar esports aquàtics, fer senderisme, cicloturisme…

Blanes té una ubicació estratègica en el territori català: a una hora de distància de l’aeroport de Barcelona i a escassos quaranta minuts de l’aeroport de Girona.

Està ben comunicada amb una xarxa de trens i d’autobusos que connecten Blanes amb les principals ciutats i pobles de les rodalies.

Així doncs, l’hostal Sa Malica s’ubica just davant de Sa Palomera , al barri de S’Auguer, antic barri de pescadors. Només la platja separa el nostre hostal de la roca emblemàtica. Per aquest motiu podem considerar-lo, geogràficament parlant, el primer hostal de la Costa Brava.

Està situat a 5 minuts a peu del centre de la vila i tot l’eix comercial, una situació privilegiada i estratègica.

Anar a comprar verdures i fruita fresca al mercat diari a l’aire lliure. Visitar la llotja del peix amb l’arribada dels quillats. Despertar-se davant del mar a trenc d’alba. Fer un bany i gaudir de la platja. Agafar un caiac i visitar una cala. Gaudir dels jardins Marimurtra. Anar fins al riu Tordera tot fent una caminada. Degustar l’oferta gastronòmica amb una paella o una mariscada. Visitar tots els racons de l’escriptor Roberto Bolaño tot fent una mirada. Pujar al cim de la vila, al castell de Sant Joan, i veure la màgia de la llum del capvespre amb una preciosa vista panoràmica. Ficar-se al llit i adormir-se amb el soroll de les onades…

Totes aquestes coses i moltes més, per gaudir amb els sentits d’una estada relaxada.