El restaurant

Restaurant can Ton

Can Ton i Sa Malica és un restaurant de tradició familiar amb una història de tres generacions i una oferta gastronòmica basada en una cuina tradicional, mediterrània i amb producte de qualitat i proximitat.

Eren els anys 60 quan el Bar Palomera va donar les seves primeres passes amb vermuts i aperitius. Amb el transcurs dels anys es va anar transformant en el que és en l’actualitat: un restaurant que fa una aposta forta pels productes del mar.

Oferim una àmplia carta per a tots els gustos. La nostra especialitat són els arrossos, el marisc i el peix fresc. Tanmateix, disposem d’un menú molt complet tant de migdia com de nit amb una gran relació qualitat-preu.

Gràcies a la seva ubicació, davant del mar, podràs gaudir d’un bon àpat en una terrassa àmplia i confortable amb unes vistes espectaculars de la roca de Sa Palomera i el port de Blanes .

Seure a taula. Davant, la mar blava. L’horitzó de fons. El soroll de les onades. La brisa marina. Un pop Sa Malica. Un arròs a la marinera. Un tiramisú de la casa. Una bona conversa. Un aniversari en parella. Una trobada d’amics…

Gaudir de la gastronomia i el mar, davant del mar.